JL Automobiler A/S

Thisted

KØR FORÅRET TRYGT I MØDE

Efter en hård vinter er det tid til en forårsklargøring af bilen. Bl. a. er det i takt med de stigende temperaturer nu, du bør skifte til sommerhjul, da de er beregnet til årstiden.

BOOK DIT HJULSKIFT HERDINE HJUL SKAL PASSE TIL ÅRSTIDEN

Sommerhjul er designet og beregnet til kørsel, når temperaturen kommer over 7 °C. Efter hjulskiftet er det vigtigt løbende at tjekke og justere dæktrykket, da et forkert dæktryk kan resultere i ujævn slitage på dækket og en forringet brændstoføkonomi. Få et tilbud på dækskifte hos os og book en tid med det samme.

 

VIDSTE DU?

  • Dæk defineres som nedslidte, og derfor ulovlige, når der er mindre end 1,6 mm mønster tilbage - af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det dog at skifte dæk, når mønstret er 3 mm.
  • For at passe bedst muligt på dækkene, er det vigtigt, at køre med det korrekte dæktryk. Luften i dækket kan ændre sig hurtigt, så sørg for at kontrollere trykket, men også sporing og afbalancering jævnligt.
  • At slitage afhænger af hhv. dækvalg, kørselsmønster og bilmodel. Som hovedregel kan man dog antage at kunne køre mellem 25.000 og 35.000 km på et sæt helt nye dæk.