JL Automobiler A/S

Thisted

Berlingo Van

Den nye Citroën Berlingo Van belønnes for udviklingen i komfort og nye teknologier uden at gå på kompromis med funktionaliteten.
Citroën Berlingo Van
Citroën Berlingo - Van of the year 2019

Den Nye Citroën Berlingo Van er bygget med kørekomforten for øje. Dette kommer til udtryk ved at den er bygget med speciel designet affjedring, samt støj-isolering, som er med til at absorbere ujævnhederne i vejen, hvilket giver en unik køreoplevelse.

Den Nye Berlingo Van kan justeres i både højde og længde, så den kan tilpasses til alle personer. Derudover, fås den også med sædevarme.

For at gøre køreglæden endnu større, har vi udstyret den Nye Berlingo Van med håndfri adgang og start, elektriske parkeringsbremser og head-up display. Disse er blot nogle af de funktioner vi har tilføjet for at optimere køreglæden.

Citroën Berlingo - Van of the year 2019

Den gør sig udmærket, ikke bare visuelt, men også på komfort og sikkerhed med en lang række nye teknologier, der gør hverdagen smartere, nemmere og mere sikker for de professionelle brugere. Med den nye Citroën Berlingo Van åbner vi op for et nyt kapitel for vores ikoniske varebil. Den har igennem mange år være værdsat af vores erhvervskunder i hele Danmark og opfylder alle kravene til en god varebil. Alt dette understreges med kåringen som Årest Varebil 2019 i Danmark og Europa. 

LÆS MERE OM BERLINGO VAN PÅ CITROEN.DK

Besøg showroom